Gastenboek

51 gedachten over “Gastenboek

 1. Wat leuk en intresant. Heb je dit weblog gemaakt. Geweldig. Leuk om te gaan volgen.
  We hopen dat jullie er van genieten want het is toch wel bijzonder om dit te doen als vader en zoon.

 2. Nou heren. Het gaat nu echt opschieten hoor,spannend voor u zeker oom Gert,we wensen jullie een hele goede en voorspoedige reis,en geniet er van.

 3. Hallo papa Gerd en Gerd Jr πŸ˜‰
  Heel veel plezier tijdens jullie road trip en de vakantie!
  We gaan jullie blog volgen.

  Met de hartelijke groeten,
  Gijs, namens afd. automatisering Cito Benelux bv.

 4. Hoi gert.
  Ik ben alvast jullie follower geworden.
  geniet van jullie reis en doe voorzichtig !!
  Veel plezier met je vader….groetjes Heleen

 5. Dag pa en Gert,

  Morgen is het zover: samen op reis naar Canada. Wij wensen jullie allebei heel veel plezier em geniet er van. Wij bewaken het thuisfort.

 6. ook wij gaan jullie volgen goede reis en doe de fam.over zee van ons de hartelijkegroeten veel plezier en doe het rustig aan

 7. Vanmorgen heb ik Gert en pa naar Schiphol gebracht. Inmiddels zijn ze op weg naar Canada. Ik ben benieuwd hoe ze deze vlucht samen beleven. Gert heeft beloofd meteen na het landen te bellen dus nog even 10 uur wachten op een berichtje.

 8. Pa en Gert zijn op weg naar Canada. Ik heb ze vanmorgen naar Schiphol gebracht. Ik ben benieuwd hoe zij de vlucht samen beleven. Gert heeft beloofd direct na het landen te bellen. We moeten dus nog even 10 uur wachten op een bericht van hen.

 9. Wat leuk om het verslag van jullie eerste dag te lezen. Wat een luxe vliegtuig! De foto’s zijn natuurlijk ook erg leuk om te zien. De Amerikaanse hamburgers liegen er weer eens niet om. Fijn dat je een goede auto mee hebt gekregen want dat maakt het reizen een stuk aangenamer. Zit nu al weer te wachten op het verslag van dag twee. Hopen dat het ook zulk prachtig weer is….. kunnen we dat ook al alvast voor juli bestellen?

 10. we zijn net uit bed en hebbenvlug het eerste verslag gelezen begrepen dat alles oke is foto s gezien stuur maar wat zon hierheen veel plezier verder

 11. Dag liefies,

  Wat super leuk om jullie te volgen. Wie had dat gedacht Opa aan de hamburger πŸ˜‰ is weer eens iets anders dan bloemkool en aardappelen hihi. Geniet intens! Kijk uit naar jullie 2de verslag.
  En no worries wij houden oma wel bezig πŸ™‚ Liefs Inge

 12. Met veel plezier heb ik jullie tweede dag reisverslag gelezen. Wat een prachtig weer is het daar zeg… en wij hier maar bibberen van de kou. Vandaag start onze dag met een blauwe lucht en zon maar echt warm wil het maar niet worden. Wij hebben ook net Mothersday gevierd en ik heb meteen de cadeaus voor mijn verjaardag ontvangen.
  Ik zag al aan de foto’s dat Canada ook mijn land gaat worden… wat een mooie omgeving zeg. Jullie liggen nu te slapen, wij zijn net wakker en ik ga maar eens op pad met de jongens.
  Fijne dag morgen!

 13. Zo al een weer een mooie dag achter de rug. Hier is het al weer ochtend en ik ben al een kwartier bezig om de kinderen uit bed te krijgen. Ik heb dit kwartier maar gebruikt om de blog te lezen. Wat een geluk hebben jullie toch met dit prachtige weer. Is de geocache nu al gereviewd?? Of hebben jullie hem al vast maar gewoon verstopt? Vandaag ben ik jarig en ik heb vanavond onze thuiszijnde ouders uitgenodigd om toch een klein feestje te vieren. De examenganger vond dat best want morgen staat Nederlands op het programma. Alles is hier verder rustig en we genieten met jullie mee. Welterusten, wij staan net weer op.

 14. Hoi gert ( en vader). leuk om jullie verslagen te lezen. ik was dit weekend op kamp dus vond nu 3 verslagen in mijn mail.
  Even heerlijk de tijd voor genomen om ze te lezen. jul
  lie genieten zo te lezen met volle teugen. Benieuwd hoe het vandaag en morgen bevalt. We lezen het wel weer.
  groetjes van ons allemaal uit de Beuk

 15. Ha Opie en ome Gert,

  Dat ziet er goed uit allemaal!!! Wat een leuke verslagen en foto’s, zit er erg van te genieten! De foto’s van Vancouver en Stanley Park komen erg bekend voor want daar ben ik ook geweest. Mooi is het daar hΓ¨?! Vandaag Vancouver Island en Tofino. Ik hoop dat jullie nog orka’s zien!

  Liefs, Elise

 16. Hoi Gert en pa

  erg leuk om jullie zo te volgen en gelijk al wat foto’s te zien He Gert gefeliciteerd met Pleuni. Via jullie berichtjes proef je wel hoe goed en leuk jullie het samen hebben. Geniet er maar van

  Rita

 17. Het begint een vaste gewoonte te worden: de wekker gaat, tandenpoetsen en even jullie reisverslag lezen. Jammer dat er deze keer geen foto’s bij staan want door het verhaal word ik nog nieuwsgieriger hoe het er daar nu uit ziet. Wat een een geluk dat het zulk mooi weer is…. en wellicht moeten we zelf ook nog echt eens naar Vancouver Island gaan om deze tocht ook eens te rijden. Mijn verjaardag is achter de rug, met onze examenkandidaat gaat het goed en de andere kinderen zijn al weer aan vakantie toe omdat ze steeds deze verhalen lezen. Wat betreft je geocache… dat is snel gegaan en nu al drie keer gevonden. Goede reclame voor de winkel van Cees en Wil. Ik wens jullie een fijne dag morgen (bij ons is het al dinsdag) en ik hoop dat jullie echt nog walvissen of orka’s zien.

 18. Gerrit en Gert,ik vind het fantasties wat jullie zien en mee maken Gert je hebt een lintje verdiend,nog vele prachtige dagen toe gewenst en past goed op je vader,
  de hatelijke groeten Joop

 19. Hoi ome Gerrit en Gert, leuk om jullie verslagen te lezen, nog een goede vakantie en geniet ervan.
  Groetjes Trudy

 20. Zat ik vanmorgen om 7.00 uur gereed voor het reisverslag… zag ik nog niets staan. Mijn hele dagritme verstoord. Maar gelukkig na het ontbijt zag ik dan toch het verslag en de foto’s. Ik heb de fotos van dag 4 nog niet gezien maar ik wilde eerste even een berichtje plaatsen. Hier is de voorlopig laatste schooldag aangebroken. De examenkandidaat heeft even rust en de andere twee hebben een korte vakantie voor de boeg. Nou een goede nacht en veel plezier morgen. Ik hoop overigens dat jullie veel meer foto’s hebben gemaakt dan hier op de site staan want ik vind ze bijzonder leuk om naar te kijken.

 21. tot opheden alle dagen gevolgd als wij de verhouding gerrit en de bomen bekijken is gerrit echt een klein ventje veel plezier verder wij blijven jullie volgen

 22. Hallo Gert en Gerrit,
  Iedere dag als eerste, lees ik jullie Blog. Erg leuk om te volgen.
  En,…de foto’s zeggen spreekwoordelijk ook meer dan 1000 woorden. Prachtig!
  Heel veel plezier de komende dagen.

  Hartelijke groeten,
  Gijs

 23. Er is iets vreemds aan de hand met de blog. Als ik op mijn Iphone kijk zie ik de foto’s van dag 5 maar niet op de computer. Doe ik iets verkeerd?

 24. Inmiddels is het me gelukt om de foto’s van dag 5 te bekijken. Heel erg mooi! Ben weer benieuwd naar het verslag en de foto’s van morgen.

 25. Geniet van jullie verhalen en foto’s altijd feest om uit het werk even lkkr te lezen πŸ™‚ Voor als jullie het nog niet wisten oma zet ook heerlijk de bloemetjes buiten πŸ™‚ Ze vertrekt morgen met tante han naar het verre groningen naar mam. Tjonge wat hebben we een reislustige fam. Oop ik kom volgende week gezellig even langs om alle verhalen te horen en de prachtige foto’s te bewonderen

  Liefs Ing

 26. Dag GG-tjes,

  Ik heb weer met veel plezier het verslag gelezen. Toen ik vanochtend om half negen keek stond er nog niets op maar nu dus wel. Ik dacht al wel dat jullie laat thuis zouden zijn en dat de blog daarom nog even op zich liet wachten. Om half tien stond alles er wel op dus dat was genieten. De foto’s zag ik nog niet maar dat zien we morgen dan wel weer. Ik ga vandaag met de oudste kleren kopen en de twee jongeren blijven thuis. Ik hoor je vanavond wel weer.

  Pleuni

 27. Ik heb de foto’s zojuist van dag 6 gezien. Reactie: Zwijmel…. hebben ze daar nog meer van dit soort huizen te koop staan?? Ik wil er wel eentje… beren hoeven niet zo van mij maar reeΓ«n, dat lijkt me wel erg cool.

 28. Hoi gert en pa,

  Voor jullie is het af en toe misschien zweten nou wij zitten lekker bij de open haard met uitzicht op de tropische tuinen van henk en carolien
  Het is heel gezellig zo samen als moeder en dochters en wij komen onze tijd wel door.
  Jullie beleven op een dag heel wat samen en door jullie foto’s heb je een goede kijk op jullie reis

  groetjes ma han en riet

 29. Ha Gert en pa de Jager
  Erg leuk om jullie zo te volgen !
  Alleen 1 opmerking kwamen wij maandag avond lopend naar de Akkerviool alles donker en een een vent in huis,ik heb er wat van gezegd hoor dat kan toch niet!
  Gefeliciteerd nog hoor met Pleunie !
  Het ziet er daar mooi uit ik denk dat we ook maar moeten gaan sparen
  Gr Ria

 30. Hee Gert,

  Volgens mij heb je wel genoten bij Boeing, was de tip toch niet zo slecht πŸ˜‰ Ga je nog terug met de kids? En dan meteen ook nog even naar de Premium Outlets, wat zal (O)pa een last gehad hebben om jou daar weg te krijgen… Nog shirtjes gevonden voor 3 dollar het stuk?

  Wil je voortaan wel wat eerder je blog plaatsen, heb vanmorgen wel 2 uur zitten refreshen voordat de dag van gisteren online kwam πŸ™‚ Het sturen van die mail update werkt trouwens perfect en erg handig, die houden we er in voor pgusa….

  Kan ik trouwens dat familie / vakantie huis ook huren? Wat een brilliante plaatjes allemaal. Ben benieuwd wat de laatste dagen op gaan leveren, misschien nog een applebees of Denny’s (zie er eentje op paar minuten van Abbotsford.

  Ik ga het allemaal lezen, veel plezier nog de laatste dagen!

 31. Ha wereldreizigers,

  Vanmorgen was ik al weer vroeg op omdat een van de mannen moest gaan werken. Ik zag tot mijn verbazing dat de blog al weer gepubliceerd was. Mooie route hebben jullie gereden. Het is al bijna weer voorbij dus geniet de laatste daagjes nog even extra vooral tijdens de BBQ. Ik ben benieuwd naar de foto’s er van. Je ziet dit soort dingen vaak in films maar het is wel leuk om te zien hoe het nu echt er aan toe gaat. Hoeveel caches hebben jullie nu al gevonden en is het druk bij jullie eigen cache?

 32. Ha Opie en Ome Gert,

  Ik ben ook in Whistler geweest, maar toen waren ze nog aan het bouwen voor de winterspelen! Er ligt nog best wel wat sneeuw rond deze tijd. Nog beren gezien trouwens?

  Lieve groetjes,
  Elise

 33. Hallo pa en gert,
  Wij genieten elke dag van jullie reisverhalen en de prachtige foto”s wat een geweldige natuur. Het is erg leuk om jullie zo te volgen veel plezier tot ziens en de groetjes aan kees en wil.

  Ma en Hannie

 34. Hoi Gert en pa de Jager,

  Jullie avontuur zit er bijna op. Een reis om nooit te vergeten lijkt me.
  Een hele goede terugreis gewenst

 35. Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. Dan kunnen Pleuni en ik morgen de bloemetjes buiten gaan zetten bij de Intratuin…hahaha

 36. Erg leuk om te gaan lezen, bedankt voor de link en ik weet zeker dat we heel veel informatie uit deze verslagen kunnen halen. We gaan jullie volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s